Biografia e Kryetarit të Komunës

 • Emri: Isen
 • Mbiemri: Asani
 • Vendlindja: f. Dobrosht, Tetovë
 • Ditëlindja: 20 Janar 1967
 • Shtetësia: RM
 • Adresa e përhershme e banimit: f. Dobrosht, Tetovë
 • Adresa elektronike: isen.asani@gmail.com

 

EDUKIMI

 • Shkolla fillore “Faik Konica” – f. Dobrosht
 • Shkolla e mesme profesionale “Mosha Pijade” – Tetovë
 • Universiteti i Prishtinës – Dega “Histori”
 • Studimet post-diplomike në Universitetin Shtetëror të Tetovës për “Histori të Diplomacisë”

 

KUALIFIKIMET

 • Dinamik, mendimtarë strategjik, aftësi inter-personale, komunikues i mirë, aftësi të theksuara organizative, oratori të zhvilluar, parashikues tepër i saktë, i vendosur, materializues i ideve në projekte konkrete.

 

ZOTËRIMET

 • Gjuhët: Gjuha shqipe, gjuha maqedonase dhe serbo-kroatishte
 • Aftësi kompjuterike: Paketa Office 2003, internet, photoshop

 

PËMBLEDHJA E PËRVOJAVE

 • Organizator i lëvizjeve studentore të viteve 90-ta në Kosovë
 • Arsimtar i lëndës së Historisë pranë shkollës fillore të fshatit Dobrosht –“Faik Konica”
 • Komandat zone i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (UÇK) në luftën e vitit 2001 në Maqedoni
 • Kryetar i Bashkësisë Lokale të fshati Dobrosht, në periudhën e pasluftës së vitit 2001
 • Organizator i një numri të madh të forumeve me qytetarë për përmirësimin e jetesës së qytetareve dhe zhvillimi rural i fshatrave që gravitojnë në Komunë të Tearcës
 • Menaxher i fondeve të USAID, UNDP dhe organizatave tjera për zhvillimin e komunave rurale
 • Profesor i lëndës së Historisë në shkollën e mesme profesionale “Mosha Pijade” – Tetovë (vendi aktual i punës)

 

STATUSI FAMILJAR

 • I martuar dhe dy fëmijë, një djalë dhe një vajzë
 • Vendbanimi aktual: fshati Dobrosht, Tetovë

 


 

 


 

 

 


2 - Text and images

Main heading above image

Heading h1

Heading h3

Image descriptionLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostruderci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. orem ipsum dolor sit amet.

Image description

Heading h1

Heading h3

Image descriptionLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostruderci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. orem ipsum dolor sit amet.

Main heading beside image

Image descriptionHeading h1

Heading h3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostruderci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. orem ipsum dolor sit amet.

Image description

Image descriptionHeading h1

Heading h3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostruderci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. orem ipsum dolor sit amet.


3 - Tables

Heading 1Heading 2Heading 3Heading 4
Category 1DataDataData
Category 2DataDataData
Category 3DataDataData

Table x.x. Caption


4 - Paragraph text

Heading h1

Heading h3

Heading h2

Heading h3

Heading h4

Heading h5
Heading h6
Paragraph text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam at libero. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam at libero. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam at libero. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Detail text line

Read more ...

Quote

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam at libero. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam at libero. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam at libero. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Bullet list
 • Bullet 1
 • Bullet 2
Ordered list
 1. Fact 1
 2. Fact 2
Text orientation

Text left.

Text center.

Text right.


5 - Links

Text link

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer Aliquam at Libero.

Image link

Image description

Image description

Image description


6 - Contact form

 CONTACT DETAILS 

 MESSAGE DETAILS 

7 - Miscellaneous

Login formPassword forgotten?