INFORMIM


Të nderuar bujq dhe qytetar të interesuar,


Ju informojmë se Agjencia e Mbështetjes Financiare në Bujqësi dhe në Zhvillimin Rural,
me datë 28.02.2024 (e Mërkurë) me fillim prej ora 11:00 në sallën e Komunës së Tearcës do të realizoj
takim informativ me bujqit në lidhje me programet dhe masat në bujqësi dhe zhvillim rural për vitin 2024.

Me respekt,
Komuna e Tearcës

center

Copyright © 2021 - Komuna e Tearces · All Rights Reserved