Pjesëmarrës në Forumin publik të Organizatës ndërkombëtare të tregetisë në Gjeneve të Zvicrës

 

Me ftesë të Organizatës Botërore të Tregëtisë (OBT) kryetari i komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri është pjesëmarrës në këtë forum ndërkombëtar ku debatohen sfidat e botës ekonomike në të gjitha drejtimet e zhvillimit induastrial, teknologjik dhe agjentës së gjelbërt për të krijuar mundësi të reja dhe të gjetur modalitetet e daljes nga sitauata pas pandemis, krizës energjetike dhe konfliktit të Ukrainës.

 

Në ditën e parë janë realizuar një sërë takimesh me partnerët tanë nga shumë vende europiane si nga Italia, Gjermania, Spanja dhe shumë shtete fqinje si Greqia, Bullgaria për të parë çdo mundësi investimi jo vetëm në komunën tonë por edhe me gjërë.

 

Forumi do zgjas disa ditë dhe do përcjellim aktivitete në vazhdën e agjendës së ditëve në vijim.

 

 

 

Posted on September 12, 2023

Copyright © 2021 - Komuna e Tearces · All Rights Reserved