Kujdesemi për shkollat!

 

Të dashur nxënës, të respektuar mësues dhe ju të nderuar prindër!

 

Ju uroj nga zemra për një fillim viti shkollor të mbarë në procesin edukativo- arsimor, me shumë dëshirë për ju që të keni shëndet dhe shumë sukses në vijim të këtij procesi kaq të rëndësishëm për të gjithë ne!

 

Një fillim i mirë e i mbarë bënë ndryshime të mëdhа. Sigurohu të fillosh këtë vit të ri shkollor me shpresë të re dhe me mendim pozitiv për hapjen e një kapitulli të artë në jetën edukativo-arsimore, si dhe të jetë një kontribuues i veçantë në formësimin tuaj. Shpresojmë që ky vit arsimor të jetë sa më produktiv, me cilësi e frytdhënës!

 

Kryetari i Komunës së Tearcës Nuhi Neziri

Copyright © 2021 - Komuna e Tearces · All Rights Reserved