Ndihmë juridike falas për banorët e Komunës së Tearcës

 

Ministri i drejtësisë z. Krenar Lloga, u mirëprit nga Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri dhe nënshkruajtën memorandm bashkëpunimi ku, qytetarët do të njoftohen për mundësitëdhe të drejtat e tyre juridike që u janë të garantuara me ligj, por nga pamundësia e tyre financiare mund t`i arrin përmes zyrës për ndihmë juridike falas në Komunën e Tearcës.

 

 

 

Posted on July 28, 2023

Copyright © 2021 - Komuna e Tearces · All Rights Reserved