BE-ja me ty !

 

 

Me ftesë nga kreu i Delegacionit të Bashkimit Evropian Ambasadori David Geer dhe z. Paul Busschots, kryetari i komunës së Tearcës z.Nuhi Neziri ishte pjesë e manifestimit të organizuar me rastin e ditës së Europës.

 

Copyright © 2021 - Komuna e Tearces · All Rights Reserved