Ambasadori i Italisë në RMV z.Andrea Silvestri vizitoi kompaninë MAKTOIS në fshatin Leshkë

 

Ambasadori i Italisë në RMV z.Andrea Silvestri vizitoi kompaninë MAKTOIS në fshatin Leshkë, në mikpritje të z. Islam Ramizi dhe Kryetarit të Komunës së Tearcës z.Nuhi Nezirin. Bashkpunimi me partënerë Italian është një privilegj për ne si komunë dhe për afaristët e rethit tonë, shpresojmë për bashkëpunime të mëtutjeshme.

 

Komuna e Tearces www.TEARCE.gov.mk