Kryetari z. Nuhi Neziri realizoi takim pune Institutin për Lidership dhe Politika Publike

 

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri mori pjesë në aktivitetin që u organizua nga Instituti për Lidership dhe Politika Publike, që u mbajt në hotel Mercure Tetovë.

 

 

 

Komuna e Tearces www.TEARCE.gov.mk