Takim pune me Cortex - Këshillime dhe Psikoterapi

Posted on July 28, 2023

Në kuadër të projektit "Rrugës drejt EU-së" me temë "Vendosja dhe sigurimi i qëndrueshmërisë së një Qendre Këshilluese për Ndihmë dhe Përkrahje të Grave dhe Fëmijëve Viktima me Bazë Gjinore dhe Dhunës në Familje"...

Lexo më tepër...

Vizit nga drejtori i One Hospital Edmond Stojku

Posted on July 21 2023

Drejtori i One Hospital Edmond Stojku, u takua me Kryetarin e Komunës së Tearcës, Z. Nuhi Neziri, për të prezantuar një propozim për promovimin..

Lexo më tepër...

Mbledhje e jashtzakonëshme

Posted on July 06, 2023

Shtab i krizës mbajti mbledhje të jashtzakonëshme në të cilën u shqyrtua situata aktuale dhe u përcaktuan masat që duhet të meren në vijim, përshkak të fatkeqësis natyror që ka kapluar fshatin Tearcë dhe Nepreshten.

Lexo më tepër...

NJOFTIM

Posted on July 06, 2023

Mbrëmë më date 05.07.2023, nga reshjet e shumta të shiut u shkaktuan vërshime në disa fshatra në teritorin e komunës së Tearcës, të përfshira ishin më tepër vendbanimet e f.Tearcë dhe f.Neproshten.

Lexo më tepër...

Në kuadër të projektit "Zvogëlimi i plastikës njëpërdorimshme në parkun kombëtar Mali Sharr"

Posted on June 26 2023

Komuna e Tearcës me përfaqësuesin e saj ishte pjesëmarrëse në takimin/ punëtorinë e cila, u mbajt më datë 20 qershor (e martë), në restorantin “Elektra”...

Lexo më tepër...

Kryetari i komunës mori pjesë në mbledhjen e Këshillit për zhvillim të rajonit planor të Pollogut

Posted on June 15, 2023

Teme diskutimi ishin shumë çështje të rëndësishme për zhvillimin tonë local,ku së bashku me të gjithë përfaqësuesit e komunave që gravitojnë në rajonin planor të Pollogut dikutun këto...

Lexo më tepër...

Kryetari Nuhi Neziri realizoi vizitë në Komunën e Vitisë

Posted on June 08, 2023

Kryetari i Komunës së Tearcës ( i shoqëruar nga Tahir Shabani-Ambasador i Paqes) realizoi vizitë në Komunën e Vitisë, ku u prit nga homologu tij Sokol Haliti. Gjatë këtij takimi, kryetari Neziri e ka njoftuar...

Lexo më tepër...

Kancelari Evropian për Organizatën Botërore të Ambasadorëve z.Giuseppe Prete në Komunën e Tearcës

Posted on May 08, 2023

Kancelari Evropian për Organizatën Botërore të Ambasadorëve (WOA) zotri Giuseppe Prete në shoqëri të këshilltarit...

Lexo më tepër...

Buxheti qytetar i komunës së Tearcës për vitin 2023

Posted on April 28, 2023

Buxheti qytetar i komunës së Tearcës për vitin 2023 Ky dokument është përgatitur si pjesë e Projektit të USAID-it për forcimin e kapaciteteve për shfrytëzimin e resurseve, me mbështetjen e popullit amerikan nëpërmjet Agjencisë së SHBA për zhvillim ndërkombëtar (USAID).

Lexo më tepër...

Ambasadori i Italisë në RMV z.Andrea Silvestri vizitoi MAKTOIS

Posted on Mars 30, 2023

Ambasadori i Italisë në RMV z.Andrea Silvestri vizitoi kompaninë MAKTOIS në fshatin Leshkë, në mikpritje të z. Islam Ramizi dhe Kryetarit të Komunës së Tearcës z.Nuhi Nezirin.Bashkpunimi me partënerë Italian është një privilegj për ne si komunë dhe...

Lexo më tepër...

Vizitë nga ambasadori francez z. Cyrille Baumgartner

Posted on Mars 23, 2023

Sot, kryetari i Komunës së Tearcës, z. Nuhi Neziri i mirëpriti ambasadorin frances z. Cyrille Baumgartner, zëvendësministren e Ministrisë së Punëve të Jashtme zonja Fatmire Isaku, zëvendësministrin e Arsimit dhe Shkencës Agim Nuhiun, si dhe drejtorin e shkollës fillore...

Lexo më tepër...

Vizitë në Komunën Rødovre në Danimarkë

Posted on Mars 08, 2023

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri, gjatë vizitës së tij në Danimarkë, u prit në një takim miqësor nga kryetarja e Komunës së Rødovres, zj. Britt Jensen, e cila....

Lexo më tepër...

Manifestimin “Gratë në kulturë” edicioni dytë

Posted on Mars 07, 2023

Me rastin e shtatë Marsit ditës së mësuesit, kryetari i komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri organizoi manifestimin “Gratë në kulturë” edicioni dytë panel dhe program artistik, ku morën..

Lexo më tepër...

Kryetari i Komunës së Tearcës, z.Nuhi Neziri mori pjesë në koktejin e organizuar nga Ambasada e Kosovës në Danimarkë.

Posted on Mars 05, 2023

Në ditën e dytë të vizitës në Danimarkë,....

Lexo më tepër...

Copyright © 2021 - Komuna e Tearcës · All Rights Reserved