Thirret Seanca e IV e Këshillit Komunal të Komunës së Tearcës.

Posted on December 21, 2021

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së Katërt të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 28.Dhjetor.2021 me fillim në ora 10:00 në Sallën e Këshillit Komunal në Komunën e Tearcës. Thirrja e seancës është shpallur në vijim…

Lexo më tepër...

Thirret Seanca e III e Këshillit Komunal të Komunës së Tearcës.

Posted on December 16, 2021

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së Tretë të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 17.Dhjetor.2021 me fillim në ora 10:00 në Sallën e Këshillit Komunal në Komunën e Tearcës. Thirrja e seancës është shpallur në vijim…

Lexo më tepër...

Festa Shtetrore 8 Dhjetori

Posted on December 07, 2021

Ju informojë se sipas ligjit per festa shtetrore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, me datë 08.Dhjetor.2021 Komuna e Tearcës nuk do të punoj.
Në këtë datë është Manifestimi i shën Kliment Ohridski, figurë e madhe në krishterizëm.
Shën Klimenti themeloi Universitetin e parë Sllav – Shkollën Letrare në Ohër.

Lexo më tepër...

Manifestohet Dita e Alfabetit Shqip

Posted on November 22, 2021

Sot në Maqedoni shqiptarët shënojnë 22 Nëntorin, Ditën e Alfabetit Shqip, i cili u unifikua 113 vjet më parë në Kongresin e Manastirit. Kjo festë është paralajmëruar të jetë tradicionale dhe sa më shumë të marrë jehonë në mbarë trevat, shqiptare.Kongresi i Manastirit u zhvillua mes 14-22 nëntorit të vitit 1908.

Lexo më tepër...

Mbahet Seanca e dytë e Këshillit Komunal

Posted on November 29, 2021

Me datë 29.11.2021 u mbajt seanca e dyte e Këshillit të komunës së Tearcës në të cilën unanimisht u miratuapropozim/vendimin për caktimin e brezit buzë bregut të rrjedhjes së ujit për lumenjtë në atarin e komunës së Tearcës. Miratimi i kësaj iniciative i jep të drejtë Kryetarit të komunës të ....

Lexo më tepër...

 

Kryetari i Komunes z. Nuhi Neziri presentoji priortet për të rijtë

Posted on November 12, 2021

Qendra për Edukim dhe Zhvillim-CED në kuadër të fushatës "Më dëgjo" në partneritet me Fondacionin Westminster për demokraci (WFD), organizoi panel diskutim me temë ‘Prioritetet e të rinjve në komunat e tyre’ në komunën e Tearcës. Në kuadër të panelit kryetari Komunës...

Lexo më tepër...

z.Nuhi Neziri inaugurohet Kryetar i Komunës së Tearcës.

Posted on November 04, 2021

Pas zgjethje lokale të vitit 2021, dhe shpalljes së Rezultateve finale na KSHZ, Kryetari Nuhi Neziri bëhet Kryetar i Komunës së Tearcës me mandat 4 vjecarë. Gjatë ceremonise së inaugurimit Kryetari z. Nuhi Neziri theksoi katër prioritet e tij kryesore...

Lexo më tepër...

Mbahet Seanca Konsituive e Këshillit të Komunës së Tearcës

Posted on November 16, 2021

Sot më 16.11.2021 në sallën për seanca pranë komunës së Tearcës u mbajt seanca konstitutive e Këshillit të komunës së Tearcës. Në këtë seancëështë bërë verifikimi i mandatit të të gjithë anëtarëve të ri të Këshillit të komunës. Me propozim të komisionit kandidues për propozimin...

Lexo më tepër...
Komuna e Tearces www.TEARCE.gov.mk